Wyszukiwarka konkursów

Grupa docelowa-+zaznacz wszystkie
  • uczniowie29
  • studenci67
  • absolwenci68
  • doktoranci14
  • naukowcy10
  • inni35
Rodzaj-+zaznacz wszystkie
  • muzyczne1
  • literackie15
  • artystyczne34
  • naukowe36
  • inne1
Zasięg-+zaznacz wszystkie
  • międzynarodowe7
  • ogólnopolskie72
  • kujawsko-pomorskie1
  • łódzkie1
  • małopolskie4
  • mazowieckie1
  • pomorskie1
  • warmińsko-mazurskie1
  • wielkopolskie1
Organizator-+zaznacz wszystkie
  • instytucja międzynarodowa1
  • szkoła średnia2
  • fundacje i stowarzyszenia30
  • szkoła wyższa5
  • firma7
  • instytucja rządowa12
  • samorząd30
  • inny2
Wróć do listy
Ogłoszenie archiwalne

Konkurs na pracę dyplomową z zakresu technologii żywności i żywienia

organizator:

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Rodzaj:
naukowe
Grupa docelowa:
studenci, absolwenci
Zasięg:
ogólnopolskie
termin składania wniosków: 15.04.2025

Konkurs na pracę dyplomową z zakresu technologii żywności i żywienia

Oddział Gdański Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności ogłasza konkurs na najlepszą pracę dyplomową z zakresu technologii żywności i żywienia

Zapraszamy Absolwentów kierunków związanych z technologią żywności i żywieniem do udziału w konkursie na najlepsze prace dyplomowe (licencjackie, inżynierskie i magisterskie).

Kto może wziąć udział?

Absolwenci studiów licencjackich, inżynierskich i magisterskich, których prace dotyczą żywienia, produkcji, utrwalania, przechowywania oraz badań żywności.
Prace muszą być obronione w 2024 roku.

Nagrody

Najlepsze prace zostaną wyróżnione i nagrodzone. Szczegóły dotyczące nagród znajdują się w regulaminie konkursu.

Zgłoszenia należy przesyłać do 15 kwietnia 2025 r.

Informacje pochodzą ze strony: cdn.files.pg.edu.pl

Spodobało Ci się to ogłoszenie? Wesprzyj nas, żebyśmy mogli dodawać ich jeszcze więcej!

Kontakt

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
tel. 22 593 70 69
pttzog.wch@pg.edu.pl
pttz.org