Wyszukiwarka konkursów

Grupa docelowa-+zaznacz wszystkie
  • uczniowie19
  • studenci38
  • absolwenci35
  • doktoranci6
  • naukowcy5
  • inni21
Rodzaj-+zaznacz wszystkie
  • literackie9
  • muzyczne1
  • artystyczne18
  • naukowe24
  • inne3
Zasięg-+zaznacz wszystkie
  • ogólnopolskie40
  • międzynarodowe5
  • dolnośląskie1
  • łódzkie1
  • małopolskie2
  • mazowieckie2
  • opolskie1
  • podlaskie1
  • pomorskie2
  • śląskie1
  • warmińsko-mazurskie1
Organizator-+zaznacz wszystkie
  • fundacje i stowarzyszenia13
  • szkoła wyższa4
  • firma5
  • instytucja rządowa8
  • samorząd16
  • inny6
Wróć do listy

Konkurs na pracę licencjacką i magisterską z dietetyki

organizator:

Organizatorzy Konferencji Żywienie, zdrowie i choroby

Rodzaj:
naukowe
Grupa docelowa:
studenci, absolwenci
Zasięg:
ogólnopolskie
termin składania wniosków: 14.10.2016

Konkurs na pracę licencjacką i magisterską z dietetyki

Zachęcamy do udziału w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską z dietetyki.

W konkursie mogą wziąć udział tylko prace po obronie.

Termin nadsyłania zgłoszeń: 14 października 2016 r.

Warunkiem udziału jest nadesłanie streszczenia pracy zgodnie z wytycznymi:
– język polski,
– czcionka Times New Roman 12,
– odstępy między wierszami 1,5,
– objętość streszczenia nie może przekraczać 1,5 strony A4,
– w streszczeniu mogą być zamieszczone tabelki oraz wykresy.
Prace neleży przesyłać na adres: konkurs@zywienie.com.pl

Ocenie będą poddawane: znaczenie przedstawionego problemu, materiał i metodyka badań.Zastosowane metody analizy wyników, w tym opracowanie statystyczne wyników, sposób przedstawienia wyników, wnioski.

Wyniki pracy Komitetu Naukowego będą ogłoszone 3 tygodnie przed Konferencją.

Warunki prezentacji będą przesłane po ogłoszeniu wyników konkursu.

UWAGA: Oprócz streszczenia proszę przesłać zeskanowany dokument potwierdzający odbytą obronę pracy.

Informacje pochodzą ze strony: zywienie.com.pl

Kontakt

Organizatorzy Konferencji Żywienie, zdrowie i choroby



konkurs@zywienie.com.pl