Wyszukiwarka konkursów

Grupa docelowa-+zaznacz wszystkie
  • uczniowie14
  • studenci30
  • absolwenci28
  • doktoranci5
  • naukowcy2
  • inni20
Rodzaj-+zaznacz wszystkie
  • muzyczne1
  • literackie8
  • sportowe1
  • artystyczne18
  • naukowe16
  • inne1
Zasięg-+zaznacz wszystkie
  • międzynarodowe5
  • ogólnopolskie30
  • mazowieckie1
  • pomorskie1
Organizator-+zaznacz wszystkie
  • szkoła średnia1
  • instytucja międzynarodowa2
  • fundacje i stowarzyszenia7
  • szkoła wyższa3
  • firma10
  • instytucja rządowa5
  • samorząd9
  • inny1
Wróć do listy

Konkurs na pracę licencjacką i magisterską z dietetyki

organizator:

Organizatorzy Konferencji Żywienie, zdrowie i choroby

Rodzaj:
naukowe
Grupa docelowa:
studenci, absolwenci
Zasięg:
ogólnopolskie
termin składania wniosków: 14.10.2016

Konkurs na pracę licencjacką i magisterską z dietetyki

Zachęcamy do udziału w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską z dietetyki.

W konkursie mogą wziąć udział tylko prace po obronie.

Termin nadsyłania zgłoszeń: 14 października 2016 r.

Warunkiem udziału jest nadesłanie streszczenia pracy zgodnie z wytycznymi:
– język polski,
– czcionka Times New Roman 12,
– odstępy między wierszami 1,5,
– objętość streszczenia nie może przekraczać 1,5 strony A4,
– w streszczeniu mogą być zamieszczone tabelki oraz wykresy.
Prace neleży przesyłać na adres: konkurs@zywienie.com.pl

Ocenie będą poddawane: znaczenie przedstawionego problemu, materiał i metodyka badań.Zastosowane metody analizy wyników, w tym opracowanie statystyczne wyników, sposób przedstawienia wyników, wnioski.

Wyniki pracy Komitetu Naukowego będą ogłoszone 3 tygodnie przed Konferencją.

Warunki prezentacji będą przesłane po ogłoszeniu wyników konkursu.

UWAGA: Oprócz streszczenia proszę przesłać zeskanowany dokument potwierdzający odbytą obronę pracy.

Informacje pochodzą ze strony: zywienie.com.pl

Kontakt

Organizatorzy Konferencji Żywienie, zdrowie i choroby



konkurs@zywienie.com.pl